Advertisement

Bingöl Son Dakika Deprem : Son dakika Deprem haberleri: Bingöl'de 5,7 büyüklüğünde ... / Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevredeki birçok ilden hissedildi.

Bingöl Son Dakika Deprem : Son dakika Deprem haberleri: Bingöl'de 5,7 büyüklüğünde ... / Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevredeki birçok ilden hissedildi.. Bingöl deprem son dakika gelişmesinin ardından son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Bingöl'in yedisu ilçesine bağlı elmalı köyünde vatandaşların tedirgin bekleyişi devam ediyor. 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bir sarsıntı daha meydana geldi. Bingöl'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, deprem dairesi başkanlığı (afad) tarafından yapılan açıklamaya göre bingöl'de deprem oldu. Depremler erzurum ve birçok çevre ilde hissedildi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü bingöl kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.37'de meydana geldi. Bingöl'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kuzey anadolu fay hattı üzerinde bulunan bingöl'ün karlıova ilçesinde son dakika deprem meydana geldi.

Bingöl'de korkutan deprem… AFAD ve Kandilli son depremler ...
Bingöl'de korkutan deprem… AFAD ve Kandilli son depremler ... from i.sozcu.com.tr
Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Can ve mal kaybının yaşanmadığı deprem, kısa süreli paniğe. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre.

Bingöl valisi kadir ekinci, son durumla ilgili şu bilgileri verdi: İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bölgede sık sık artçı depremler meydana gelirken, az önce bir deprem daha. Afad'dan son dakika deprem açıklaması. Deprem çevre illerde de hissedildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7.1 kilometre olarak açıklandı. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle. Kent merkezinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Afad tarafından paylaşılan bilgilere göre bingöl merkezli meydana gelen depremin 4.0 büyüklüğünde olduğu bildirildi. * bingöl'ümüzde 5.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Kuzey anadolu fay hattı üzerinde bulunan bingöl'ün karlıova ilçesinde son dakika deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Bingöl valisi kadir ekinci, son durumla ilgili şu bilgileri verdi:

Son dakika... Bingöl'de korkutan deprem!
Son dakika... Bingöl'de korkutan deprem! from saglikevim.net
Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. Kuzey anadolu fay hattı üzerinde bulunan bingöl'ün karlıova ilçesinde son dakika deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 11.20'de bingöl merkezinde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Depremler erzurum ve birçok çevre ilde hissedildi. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti.

Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu.

Bölgede sık sık artçı depremler meydana gelirken, az önce bir deprem daha. Bingöl'de art arda depremler meydana geliyor. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu. Depremin derinliği 7.1 kilometre olarak açıklandı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevredeki birçok ilden hissedildi. Kuzey anadolu fay hattı üzerinde bulunan bingöl'ün karlıova ilçesinde son dakika deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 3.9 olarak 19.52'de derinliği 7.1 kilometre olan 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Depremin merkez üssü karlıova ilçesi olarak açıklanırken, büyüklüğü 5,6 olarak ifade edildi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Afad'dan son dakika deprem açıklaması.

Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi.

SON DAKİKA: Bingöl'de 5,2 büyüklüğünde deprem - Özgür ...
SON DAKİKA: Bingöl'de 5,2 büyüklüğünde deprem - Özgür ... from www.ozgurgazetekibris.com
Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Bingöl'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Bingöl'de art arda depremler meydana geliyor. Deprem çevre illerde de hissedildi. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi.

Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi.

Afad'dan aktarılan bilgiye göre, bingöl'ün karlıova ilçesinde 22:23'te 3.5, 22:32'de 4.1 büyüklüğünde depremler gerçekleşti. Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle. Depremin şiddetli gerçekleştiği ve çevre illerden de sarsıntı olarak hissedildiği aktarıldı. * bingöl'ümüzde 5.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi. Bölgede sık sık artçı depremler meydana gelirken, az önce bir deprem daha. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu.

Posting Komentar

0 Komentar